Den årlige kanalomlægning fra YOUSEE samt ny TV- og streamingskanal

Fredag, 04 Januar 2019

Den årlige kanalomlægning fra YOUSEE og ny streamingskanal 

YOUSEEs teknikere går i gang med kanalomlægningen tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 01.00 til kl. 10.00.

I denne periode vil man opleve kortere afbrydelser af TV signalet.

Ny tv- og streamingskanal Xee, med fokus på serier og underholdning

Den 20. januar får vi en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee. 

Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee’s Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af ‘The Walking Dead’. Kanalen byder også på ‘Family Guy’ og ‘Suits’, dramaserier som ‘Proven Innocent’ og ‘The Passage’ og den helt nye komedieserie ‘Søndag’, der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee’s Fuldpakke

Har man Fuldpakken (Tillægspakke) kommer Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i tv-pakken. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network

Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv

C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal

YOUSEE ændrer lidt på kanalrækkefølgen

Samme dag som kanalomlægningen udføres, ændres der også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee.

Kanal             Ny kanalplads

TV 2              2

TV3               3

Xee                4

DR2               19

DR3               20

DR K              21

MTV              24

Viasat Golf     40

Discovery Science               47

Bemærk!

Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved  kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4.

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee’ s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.  

Hjælp til kanalomlægningen

På yousee.dk/kanaler kan der findes vejledninger og hjælpevideoer, som forklarer, hvordan man genindlæser  kanaler på tv’et. På nogle tv’er vil det være nødvendigt, at genindlæse kanaler, før f.eks. Xee og den nye kanalrækkefølge kommer frem.

Andre nyheder

Se ferieåbningstider her

Uge 27-29 (1.7.24-19.7.24): Personlig henvendelse:Mandag – Torsdag kl. 10-12 og 15-17Fredag kl. 10-12 Telefontider:Mandag – Torsdag kl. 9-17Fredag kl. 10-12 Uge 30-34 (22.7.24-23.8.24): Personlig henvendelse:Mandag

Læs nyhed ⟶