topimage.png

TV programmer

Kanaloversigt gældende fra januar 2020

Netværksnummer:

100: DVBC TV med MPEG4 modtager og MPEG4 bokse der ikke er fra YouSee

120: YouSee boksen med HD Standardboks (samsung)

130: Andre bokse fra YouSee fx. Sagem60

Nogle fjernsyn har brug for yderlige information:

Frekvens: 450 mHz (450.000 Hz)

Symbolrate: 6875

Modulation:64

Se TV-pakke pris her

*Vi viser udelukkende kanalen digitalt, og du kan kun se den, hvis du har tv med indbygget DVB-C modtager eller en digital boks fra YouSee. Alle HD kanaler kræver desuden MPEG4-tuner i tv eller boks.

 

Pakkeskift

Det er muligt at foretage skift imellem TV pakkerne. For hvert skift der foretages betales 400,- kr. som dækker udgifter til montøren og administration. Skiftet bedes meddelt inden den 15 i måneden og vil herefter sker så snart som muligt. Af hensyn til at Årslev Net har betalt for programlicenser og betalt copydan afgift. Bestil her

 

Bland selv din tv-pakke

YouSeeBS

Med “Bland Selv” har du, som medlem af Årslev Net, mulighed for, selv at bestemme hvad du ønsker af programmer eller streaminngs tjenester i din TV pakke.

Med ganske få klik kan man selv sammensætte sin egen TV-pakke, ved at ”Blande Selv” mellem over 100 forskellige TV-kanaler og over 10 streamings tjenester. Konceptet leveres i samarbejde med YouSee, som kalder løsningen ’’TV med Bland Selv’’.

Bland selv er baseret på bland selv point. Hvor TV kanaler koster 1 point og streamings tjenester fra 2 point.


Det bedste TV er jo det, du vil se. ”TV med Bland Selv” betyder i praksis, at du selv bestemmer, hvilke kanaler der skal være med i pakke2 (Mellempakken) eller pakke3 (Fuldpakken). Antallet af kanaler er det samme, forudsat der ikke er valgt en streaming tjeneste, og prisen er den samme, men forskellen er, at man kan udskifte enkelte eller flere kanaler i pakken hver måned.
Du har med “Bland Selv” løsningen mulighed for, frit at udskifte op til 10 kanaler i pakke2 (mellempakken) og op til 35 kanaler i pakke3 (Fuldpakken) – Dog ikke de kanaler, som fast ligger i pakke1 (grundpakken). Kanalerne sendes krypteret/kodet, idet kanalerne leveres unikt til den enkelte husstand – Et skifte til “bland Selv” koster et pakkeskiftegebyr på 400,- kr., hvis man ikke har grundpakke i forevejen, udover de omkostninger der er til YouSee.
Derfor skal man have et programkort samt en kortlæser pr. fjernsyn, eller YouSee Plus (en harddiskoptager, som du tilslutter dit fjernsyn) for at kunne se din valgte Mellem- og Fuldpakke.
Kanalerne i den obligatoriske grundpakke kan ikke udskiftes, og udsendes som i dag, og kan ses på alle fjernsyn uden kort eller boks.
Du kan skifte dine TV-kanaler i ”TV med Bland Selv” hver måned uden beregning, ved at kontakte YouSee. Læs mere på http://yousee.dk/Tv.aspx